Etno selo u Arandjelovcu je smesteno pod  Bukuljom u ulici Vojvode Putnika, kod vojne poste. To je idealno mesto za sve one koji zele odmor i malo tisine i one koji vole da uzivaju u starini. Sa tog mesta se pruza predivan pogled na grad i okolinu. Ljubazno osoblje ce vas ugostiti a domaca kuhinja je tu da zadovolji Vasa cula ukusa.

      ARANDJELOVAC - Proju i kacamak, vino i jagnjetinu i druge srpske i sumadijske kulinarske specijalitete isprobavalo je tri dana petoro Kanadjana, koji su bili prvi gosti etno sela "Divljakovac", u istoimenom naselju na obroncima Bukulje.

 U "Divljakovcu" se nalazi sedam tradicionalnih kuca dopremljenih iz nekoliko sela Arandjelovacke opstine, koje su stare vise od 200 godina, kako bi se gostima docarao autenticni etnoambijent, ali restaurirane i savremeno opremljene. Iz 1800. godine su dve kuce, jedna je iz 1834. i jedna iz 1917, dok su i ostale premasile dva veka postojanja. Etno selo je ogradjeno pletenom ogradom i tarabama, staze napravljene od ceramide, a tu je i furuna za pecenje hleba, burad kao kante za otpatke, amovi, stara kola, cvece...
- Etno selo ima dva cetvorokrevetna apartmana sa francuskim lezajevima, djakuzijem, telefonom, grejanjem na gas i prikljuckom na Internet, kao i pet dvokrevetnih soba. U okviru etnosela je i restoran nacionalne kuhinje koji sa bastom i tremom moze da primi oko 150 gostiju .
Prenociste u sobama sa doruckom je 1.600 dinara, a pun pansion iznosi 2.600 dinara. Iznajmljivanje apartamana sa cetiri plus dva lezaja za nocenje sa doruckom je 10.500 dinara, a pun pansion 16.500 dinara.
Za goste "Divljakovca" obezbedjen je parking sa vise od 20 mesta, a bice organizovane i ture do obliznjeg Oplenca, zaduzbine Karadjordjevica, ustanickog Orasca, pecine Risovaca, do parka Bukovicke banje i setnje stazama Bukulje do osmatracnice visoke 19 metara, posete vencackim vinogradima.